Kallelse till årsmöte 2017

Kallelse till årsmöte 2017

Posted by
|

Den 19-21 maj 2017 håller Svenska Expeditionssällskapet årsmöte på Älgsjögården, som ligger en bit söder om Rejmyre i Östergötland. Samma plats som vi varit på flera gånger tidigare.

Dagordning för stämman kommer efter hand att publiceras på www.swes.se. Själva årsmötet hålls på lördagseftermiddagen. Övrigt program kommer att presenteras parallellt med dagordningen på hemsidan.

Anmälan till årsmötet görs till tegsjo@swes.se. Anmälan via Facebook eller kommentarer på föreningens forum kommer ej att noteras.

Årsmötet arrangeras för betalande medlemmar, men om du/ni är nyfikna på SWES är du/ni förstås välkomna.

I anmälan ska anges antal vuxna och antal barn (under 16), planerad ankomstdag, eventuella matallergier samt önskemål om rum i gården. Anmälan är bindande.

Rummen kostar 100 kr per sängplats för 2 nätter för betalande medlemmar. Frukost lördag och söndag samt middag på lördagen står föreningen för. För de som vill campa finns goda möjligheter till det.

Välkommen med frågor till tegsjo@swes.se.

Väl mött!

//Styrelsen, februari 2017

Add a comment

You must be logged in to comment.

Om SWES

SWES är en organisation vars mål är att föra samman människor med ett gemensamt intresse i resande, natur och äventyr – jorden runt. Föreningen ger medlemmarna ett forum för likasinnade där erfarenheter, genomförda projekt och framtida äventyr kan delas.

Varför SWES?

Målet med SWES är att stödja medlemmarna i deras mål att nå avlägsna platser i världen. Medlemmarna kan resa med båt eller bil, rida, paddla kanot, cykla eller gå och resans längd kan variera mellan 10 km eller 10.000 km. Resan ska genomföras utan resebyråer och resorna går ofta till områden som sällan eller aldrig besökts av turister.


Följ oss på: Facebook
Copyright © 2021 SWES
All rights reserved.

Bankgiro-nummer: 420-8948 Swish-nummer: 123 048 58 05 IBAN: SE9395000099601805164264 SWIFT/BIC: NDEASESS

Partners

Expedition_Store