Gossip

Add gossip

You must be logged in to comment.

Gossip

 1. Glenn Fant

  23 May, 2016

  Var och handlade på ITAB i Surahammar i dag. Det brukar bli en gång om året. Bra med 10% rabatt på allt. Det blev ju en bra slant att göra något annat kul med.

 2. Klas Boethius

  1 September, 2015

  Linus och jag blev avhysta med poliseskort ut ur Turkiet.
  häftigt.
  jag är nästan (väldigt lite nästan) säker på att Generalen ville skjuta oss på platsen.
  men han sansade sig och ringde efter gendarmerna.

  • Johnny Mellberg

   27 January, 2015

   Det där var väl lite osportsligt att springa iväg och vinna bara. Vi får nog skriva in i SWES reglementet att om man ska tävla så måste man tala om det i god tid till alla andra.

   Jag och Bralle besegrade iaf stormen Egon, i Bralles nyförvärv. Och att det var storm visste ju alla. (smilygubbe)

 3. Olof Tegsjö

  13 September, 2014

  Vecka 44 åker jag och Johan Hellman (med var sitt barn) till Armenien (avfärd helgen vecka 43). Någon som vill hänga på? Skäl att inte följa med godtas bara om man har annan resa inplanerad.
  Plan: Flyg t o r Stockholm – Jerevan ca 3000 kr. Vi hyr Lada Niva på flygplatsen (billigt) och delar på kostnaden. Vi bokar första natten i Jerevan på hotell (även det billigt) och efter det är planen att vi inte har någon plan. Johan kör med sten/sax/påse för att avgöra om vi ska ta till vänster eller höger… Georgien – inte omöjligt.
  Häng på. Snabbt beslut krävs!

Om SWES

SWES är en organisation vars mål är att föra samman människor med ett gemensamt intresse i resande, natur och äventyr – jorden runt. Föreningen ger medlemmarna ett forum för likasinnade där erfarenheter, genomförda projekt och framtida äventyr kan delas.

Varför SWES?

Målet med SWES är att stödja medlemmarna i deras mål att nå avlägsna platser i världen. Medlemmarna kan resa med båt eller bil, rida, paddla kanot, cykla eller gå och resans längd kan variera mellan 10 km eller 10.000 km. Resan ska genomföras utan resebyråer och resorna går ofta till områden som sällan eller aldrig besökts av turister.


Följ oss på: Facebook
Copyright © 2021 SWES
All rights reserved.

Bankgiro-nummer: 420-8948 Swish-nummer: 123 048 58 05 IBAN: SE9395000099601805164264 SWIFT/BIC: NDEASESS

Partners

Expedition_Store