Swedish Expedition Society

Reseberättelser

Skriv en reseberättelse

  1. Swedish Expedition Society

    Fältkurs Tropikmedicin på Madagaskar 2019

    by
    Comment

    I maj 2019 var jag på fältkurs på Madagaskar; tropikmedicinkurs. Det är fascinerande med Afrika. De flesta är väldigt glada, trots att de lever "ur hand i mun". De flesta är förvånansvärt rena, trots att möjligheterna att tvätta (så som vi tvättar) får anses minimala. Två veckor på skumpiga vägar (det är värre när man inte kör själv, har jag lärt mig) ut till små hälsostationer på platser som aldrig sett turister. Som resmål känns Madagaskar inte riktigt som det Afrikanska fastlandet, men naturligtvis ett måste någon gång i livet.

Add a comment

You must be logged in to comment.

Om SWES

SWES är en organisation vars mål är att föra samman människor med ett gemensamt intresse i resande, natur och äventyr – jorden runt. Föreningen ger medlemmarna ett forum för likasinnade där erfarenheter, genomförda projekt och framtida äventyr kan delas.

Varför SWES?

Målet med SWES är att stödja medlemmarna i deras mål att nå avlägsna platser i världen. Medlemmarna kan resa med båt eller bil, rida, paddla kanot, cykla eller gå och resans längd kan variera mellan 10 km eller 10.000 km. Resan ska genomföras utan resebyråer och resorna går ofta till områden som sällan eller aldrig besökts av turister.


Följ oss på: Facebook
Copyright © 2021 SWES
All rights reserved.

Bankgiro-nummer: 420-8948 Swish-nummer: 123 048 58 05 IBAN: SE9395000099601805164264 SWIFT/BIC: NDEASESS

Partners

Expedition_Store