SWES Sommarträff

SWES Sommarträff

Posted by
|

Då många har suttit begränsade alldeles för länge tänker vi att det är dags att komma ut och röra sig nu när restriktioner släpps och allt fler är vaccinerade.

Detta är tänkt som en rent social träff där vi möts upp i Karlstad vid lunchtid den 16 juli. Därefter söker vi oss norrut, längs småvägar, under helgen i lugnt tempo. Fokus ligger på den sociala biten, att träffas, njuta av naturen och ljuga ikapp om dåliga coronahistorier.

Under denna träffen är det “självhushåll” som gäller, men meddela gärna intresse här så vi får ett hum om hur många som kommer.

 

Varmt värmlkomna!
Styrelsen

Add a comment

You must be logged in to comment.

Om SWES

SWES är en organisation vars mål är att föra samman människor med ett gemensamt intresse i resande, natur och äventyr – jorden runt. Föreningen ger medlemmarna ett forum för likasinnade där erfarenheter, genomförda projekt och framtida äventyr kan delas.

Varför SWES?

Målet med SWES är att stödja medlemmarna i deras mål att nå avlägsna platser i världen. Medlemmarna kan resa med båt eller bil, rida, paddla kanot, cykla eller gå och resans längd kan variera mellan 10 km eller 10.000 km. Resan ska genomföras utan resebyråer och resorna går ofta till områden som sällan eller aldrig besökts av turister.


Följ oss på: Facebook
Copyright © 2021 SWES
All rights reserved.

Bankgiro-nummer: 420-8948 Swish-nummer: 123 048 58 05 IBAN: SE9395000099601805164264 SWIFT/BIC: NDEASESS

Partners

Expedition_Store