Höstträff på Vikingavallen i Stallarholmen

Då var det dags för höstträff igen. Förhoppningsvis känns det iaf något lite säkrare med tanke på covid-19-situationen jämfört vid årsmötet, men vi håller givetvis alla ett öga på vad som händer där och gör vad vi kan för att minska riskerna för spridning.
Höstträffarna är som vanligt av lite mer social karaktär. Men på lördagen kommer vi ändå ta oss till Sandlycke och 4×4 Academy (4x4academy.se) för lite off-roadkörning. På kvällen kommer Matrin Lasson berätta om deras resa jorden runt, som bland annat tog dem genom östra Ryssland och Mongoliet.

Datum

Helgen 25-27/9. Drop in som vanligt under fredag kväll. Hemfärd någon gång under söndagen.

Plats

Stallarholmen, mellan Eskilstuna och Stockholm. För mer detaljer, se www.vikingavallen.com. Det är rekommenderat att man bor i egen bil/taktält/tält. Lokalerna har tyvärr inga sovplatser, och är i övrigt, enligt uppgift, inte ”nyrenoverade”…
Dusch och toalett finns.

Program


Fredag:
Fri anslutning under em/kvällen. Mat ordnas själva efter behov. Grill kommer att finnas tillgänglig under helgen.

Lördag:
Frukost på egen hand.
Ca. 9:30 åker vi mot Sandlycke för lite off-roadkörning på deras bana/banor (för de som ev. ansluter på lördagen så samlas vi ca. 10:00 på Sandlycke). Lunch (typ hamburgare) köper vi på Sandlycke (egen kostnad).
Ca. 16:00 lämnar vi Sandlycke.
Ca. 17-19. Martin Lasson visar och berättar om deras jordenruntresa.
Ca. 20:00 Middag. Fläskfilé med potatis

Söndag:
Egen frukost.
Inget program utan det är fritt ungänge, packning och avfärd när man känner för det.

Pris

300:-/pers
I priset ingår: Tillång till lokalen, parkering, körningen på Sandlycke, middagen.
I priset ingår inte: Frukost/lunch, dryck.

Anmälan

Anmälan kan antingen göras på facebook-sidans Evenemang ’Höstträff SWES 2020’ eller att man mailar till styrelse@swes.se. Skriv gärna hur många ni är som kommer, ev. allergier eller andra matönskemål etc.
Sista anmälningsdag är 18 september.

Varmt välkomna!
Styrelsen

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.