Årsmöte 2019

Årsmöte 2019

Posted by
|

Årsmötet 2019 begav sig i det djupaste Småland – strax söder om Vetlanda – närmare bestämt hemma hos familjen Rindsäter. Vi var ett 30-tal medlemmar som infann sig och även om vädret var “si och så” var det en trevlig helg.

_DSC9713
Fredagen var ankomstdag för de flesta och lägret tog form fram på eftermiddagen och sedan tändes grillen.
Lördagen erbjöd en föreläsning med Martin Forsberg om komradio och det är ett komplext ämne som flera ville lära sig mer om.
Det var även en allmän genomgång av vinschning och lyft med highlift. Det är många detaljer att tänka på och slarvar man kan det gå riktigt illa.
Efter lunch var det så dags för årsmötet och just denna stund hade vi extra fint väder.
På årsmötet var det en punkt som diskuterades särskilt och det var om klubben skulle ha en “variant” på loggan som var monokrom. Medlemmarna fick rösta och det blev totalt 3 st omröstningar innan förslaget hade landat – vilket kan summeras som att en monokrom logga röstades fram. Mer om detaljerna kan du läsa om i årsmötesprotokollet.

_DSC9843
Vi vill passa på att tacka familjen Rindsäter för en trevligt arrangerad träff!

Add a comment

You must be logged in to comment.

Om SWES

SWES är en organisation vars mål är att föra samman människor med ett gemensamt intresse i resande, natur och äventyr – jorden runt. Föreningen ger medlemmarna ett forum för likasinnade där erfarenheter, genomförda projekt och framtida äventyr kan delas.

Varför SWES?

Målet med SWES är att stödja medlemmarna i deras mål att nå avlägsna platser i världen. Medlemmarna kan resa med båt eller bil, rida, paddla kanot, cykla eller gå och resans längd kan variera mellan 10 km eller 10.000 km. Resan ska genomföras utan resebyråer och resorna går ofta till områden som sällan eller aldrig besökts av turister.


Följ oss på: Facebook
Copyright © 2021 SWES
All rights reserved.

Bankgiro-nummer: 420-8948 Swish-nummer: 123 048 58 05 IBAN: SE9395000099601805164264 SWIFT/BIC: NDEASESS

Partners

Expedition_Store