Bad Kissing 2019

BAD KISSING 2019

Detta är den första bilden som kom upp när jag letade BILD. Bilden är av dålig kvalité men den gjorde mig glad, skadeglädje är den bästa glädjen. Det kom så småningom om en bärgningsbil och. bytte det punkterade däcket.

Nästa dag satt jag och tittade på alla nyanlända som sakta körde förbi och letade plats. Jag kom i samspråk med en tysk man iklädd designade kläder. Vi fick en trevlig pratstund, jag fick fort reda på att han var ägare till bilen på bilden. Jag är lite tveksam att det var just den bilen för han glömde att berätta om punkteringen, det fanns 3-4 liknande bilar.

Snabbt fick jag veta att i bilen hade han toalett, dusch, TV med satellit, 5 sängar, kyl, frys och en fyra lågors gasspis. Hustrun och barnen vägrade att åka med. Över en miljon EURO hade bilen kostat, det var han stolt över. Mhh det sved, min bil hade kostat 14000 Euro.

Nu kom det fram, han skulle under sommaren göra en längre resa norrut genom Sverige. Hur var vägarna? Det var svårt men jag var tvungen att erkänna att det fanns dåliga vägar i Sverige, hälften av alla vägar är grusvägar. Jag föreslog att han skaffade kraftiga sandstegar. Bra ide det skulle han göra.

Pengar var ett problem. Hur mycket skulle han växla in, han skulle ju vara borta i hela tre veckor? Jag föreslog bankomater. Jasså !!!!! finns det sådana i Sverige!

Han var lite tveksam, vågade han åka norr om Jönköping med tanke på isbjörnarna? Det hade jag ett bra svar på.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.