Familjen Markens Äventyr i Afrika - (Live tracking)

Familjen Markens Äventyr i Afrika – (Live tracking)

Posted by
|

Den 14e oktober 2016 påbörjade familjen Markens sin roadtrip från Malmö till Sydafrika. I bil med taktält korsar de Europa, åker färja till Marocko och fortsätter ner längs den Västafrikanska kusten. 10 månader, 4000 mil och ett 20-tal länder. Ni kan följa deras stora Äventyr!

Vi har fått vår egen tracker/karta att fungera:

Vissa webbläsare kan ha problem att visa sidan, vid problem testa med annan webbläsare.

Lösenord: Afrika2016/17

https://familjpaaventyr.com

https://www.facebook.com/overlandingfamily/

Comments

 1. Klas Boethius

  13 January, 2017

  hej nej den östra vägen är i dag helt säker, jag har just kommit till Kapstaden via Egypten, Sudan, Etiopien, Kenya, Uganda, Tanzania, Malawi, Zambia, Botswana och Syd Afrika, Mozambic är för stökigt och Simbawe har problem med att jag inte har dollar nog. man måste ha dollar i kontanter och växla till fastställd kurs.
  min kurs går nu norr ut vi kanske möts

  hlsn Klas

 2. Claes von Scheele

  23 October, 2016

  Hej Markens,
  Vi har nu kommit lite längre ner i Afrika än ni. Men ni kommer nog snart ifatt vår breddgrad med tanke på hur slött vi kör. Klas ambition är i alla fall att sammanstråla med er lagom någonstans i Angola någon gång 2017 för att få info hur det går att köra hem den västra vägen.
  Ha det så bra, kör försiktigt och hör av er på vårt kommentatorfält upstairs.

  Claes & Klas

Add a comment

You must be logged in to comment.

Om SWES

SWES är en organisation vars mål är att föra samman människor med ett gemensamt intresse i resande, natur och äventyr – jorden runt. Föreningen ger medlemmarna ett forum för likasinnade där erfarenheter, genomförda projekt och framtida äventyr kan delas.

Varför SWES?

Målet med SWES är att stödja medlemmarna i deras mål att nå avlägsna platser i världen. Medlemmarna kan resa med båt eller bil, rida, paddla kanot, cykla eller gå och resans längd kan variera mellan 10 km eller 10.000 km. Resan ska genomföras utan resebyråer och resorna går ofta till områden som sällan eller aldrig besökts av turister.


Följ oss på: Facebook
Copyright © 2021 SWES
All rights reserved.

Bankgiro-nummer: 420-8948 Swish-nummer: 123 048 58 05 IBAN: SE9395000099601805164264 SWIFT/BIC: NDEASESS

Partners

Expedition_Store