Familjen Markens Äventyr i Afrika – (Live tracking)

Den 14e oktober 2016 påbörjade familjen Markens sin roadtrip från Malmö till Sydafrika. I bil med taktält korsar de Europa, åker färja till Marocko och fortsätter ner längs den Västafrikanska kusten. 10 månader, 4000 mil och ett 20-tal länder. Ni kan följa deras stora Äventyr!

Vi har fått vår egen tracker/karta att fungera:

Vissa webbläsare kan ha problem att visa sidan, vid problem testa med annan webbläsare.

Lösenord: Afrika2016/17

https://familjpaaventyr.com

https://www.facebook.com/overlandingfamily/

2 reaktioner på ”Familjen Markens Äventyr i Afrika – (Live tracking)”

 1. Klas Boethius

  hej nej den östra vägen är i dag helt säker, jag har just kommit till Kapstaden via Egypten, Sudan, Etiopien, Kenya, Uganda, Tanzania, Malawi, Zambia, Botswana och Syd Afrika, Mozambic är för stökigt och Simbawe har problem med att jag inte har dollar nog. man måste ha dollar i kontanter och växla till fastställd kurs.
  min kurs går nu norr ut vi kanske möts

  hlsn Klas

 2. Hej Markens,
  Vi har nu kommit lite längre ner i Afrika än ni. Men ni kommer nog snart ifatt vår breddgrad med tanke på hur slött vi kör. Klas ambition är i alla fall att sammanstråla med er lagom någonstans i Angola någon gång 2017 för att få info hur det går att köra hem den västra vägen.
  Ha det så bra, kör försiktigt och hör av er på vårt kommentatorfält upstairs.

  Claes & Klas

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.