Rapport från höstmötet 2015

Rapport från höstmötet 2015

Posted by
|

Vi som kom på fredagen grillade och pratade långt in på småtimmarna.
En del campade och en del fuskade genom att bo i stugor, (mig själv inkluderad).

Under lördagen kom större delen av gänget.
Några nya ansikten (och bilar) dök upp. Trevligt, Välkomna!
Vi fick en kurs i hur man winchar, Martin höll i den. Han tipsade om hur man ska och hur man inte ska göra.
En introduktion i radions värld gavs av Per, som kom i en TGB13. Den bilen hade en mindre skog av antenner på taket. Bilen innehöll även en mindre affär, med radio prylar och vi shoppade loss.
Per var väldigt kunnig, och många lärde sig en hel del nytt. Jag snappade iaf upp att antenn placeringen är det viktigaste.

Linus bjöd på en reseberättelse med otroligt fina bilder. Från SWES långresa till bla Kazakstan, Uzbekistan, Kyrgyzstan, Tadjikistan och Pamir Highway.

Som vanligt åt vi god mat, och drack gott, allt medans vi pratade om resor man gjort och resor man ska göra, samt resor man önskar man kunde göra.

/Johnny Mellberg

20151107_161540

Add a comment

You must be logged in to comment.

Om SWES

SWES är en organisation vars mål är att föra samman människor med ett gemensamt intresse i resande, natur och äventyr – jorden runt. Föreningen ger medlemmarna ett forum för likasinnade där erfarenheter, genomförda projekt och framtida äventyr kan delas.

Varför SWES?

Målet med SWES är att stödja medlemmarna i deras mål att nå avlägsna platser i världen. Medlemmarna kan resa med båt eller bil, rida, paddla kanot, cykla eller gå och resans längd kan variera mellan 10 km eller 10.000 km. Resan ska genomföras utan resebyråer och resorna går ofta till områden som sällan eller aldrig besökts av turister.


Följ oss på: Facebook
Copyright © 2021 SWES
All rights reserved.

Bankgiro-nummer: 420-8948 Swish-nummer: 123 048 58 05 IBAN: SE9395000099601805164264 SWIFT/BIC: NDEASESS

Partners

Expedition_Store