SWES-resor 2015

SWES-resor 2015

Posted by
|

Planerna för sommaren 2015 börjar ta form. Ett gäng kommer att göra den “korta” resan: Ryssland, Kazakstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Uzbekistan och Ryssland med stopp i Moskva på vägen hem.

Ett annat, mindre, gäng (jag är inte helt säker i skrivande stund på vilka som ingår i detta gäng) kommer att göra den längre trippen med Mongoliets gräns till Kina som vändpunkt.

De båda gängen ses i Kazakstan den 6/7.

Den kortare resan beräknas ta 4-5 veckor. Vissa deltagare kommer att flyga ned till Kazakstan den 6/7, i brist på semesterdagar. Den längre resan beräknas ta betydligt längre tid (Klas och gud vet…).

Boende: Ömsom tält, ömsom hotell (vilka ska vara ganska billiga).

Det finns fortfarande alla möjligheter att hänga på, både den längre och den kortare resan, men det är en god del arbete med att koordinera alla visum som ska vara på plats innan avfärd så det gäller att starta relativt snart.

Mer uppdaterad info på forumet kontinuerligt.

//Olof Tegsjö

Add a comment

You must be logged in to comment.

Om SWES

SWES är en organisation vars mål är att föra samman människor med ett gemensamt intresse i resande, natur och äventyr – jorden runt. Föreningen ger medlemmarna ett forum för likasinnade där erfarenheter, genomförda projekt och framtida äventyr kan delas.

Varför SWES?

Målet med SWES är att stödja medlemmarna i deras mål att nå avlägsna platser i världen. Medlemmarna kan resa med båt eller bil, rida, paddla kanot, cykla eller gå och resans längd kan variera mellan 10 km eller 10.000 km. Resan ska genomföras utan resebyråer och resorna går ofta till områden som sällan eller aldrig besökts av turister.


Följ oss på: Facebook
Copyright © 2021 SWES
All rights reserved.

Bankgiro-nummer: 420-8948 Swish-nummer: 123 048 58 05 IBAN: SE9395000099601805164264 SWIFT/BIC: NDEASESS

Partners

Expedition_Store