Höstmöte på Lisebergs Camping – uppdaterad

 

Så har vi slutligen beslutat att höstmötet hålls på Lisebergs Camping den 18-19 oktober. Vi kommer att ha en gemensam lokal på området där vi, förhoppningsvis, får höra på någon spännande föreläsning. Stort fokus ligger förstås på att planera för nästa års resor.

Det finns flera olika boendeformer:

Vandrarhem

Camping

Beställning av boende görs via mail till jessica.kinell@liseberg.se med kopia till linushjelm@hotmail.com. Det är viktigt att vid beställningen uppge att man tillhör SWES.

Frågor besvaras av Jessica på 031-3486511 samt av oss i styrelsen (framför allt Linus, som sytt ihop detta).

Vi kommer också att ordna med mat. Det billigaste alternativet kostar ca 120 kronor. Vi tar tacksamt emot synpunkter på vilken prisnivås om är optimal.

VI kan nu berätta att långresenären Ola Ringdahl har fallit till föga för Linus tjat och kommer och föreläser om sina resor kors och tvärs i världen. Mer att lösa om Ola och hans familj finns här.

Vi ses!

//Styrelsen

15 reaktioner på ”Höstmöte på Lisebergs Camping – uppdaterad”

 1. Mattias Kristensen

  Tack för en trevlig helg. Det va verkligen skoj att träffa så mycket nya människor med samma intressen.

  Nu finns det ingen orsak att inte ge sig iväg eller iaf börja planera inför nästa år

 2. Hej,

  Det är planerat att Ola Ringdahl kör en presentation vid 18-tiden. Han hade besök men har sagt att han hinner komma tills dess.
  Kl. 19:30 är middagen bokad. Sen efter det blir det väl som Olof skriver planeringar för framtida resor.
  Jag bor ju i Gbg så jag kommer anlända precis efter lunch misstänker jag. (Ska även passa på att provsovtesta min nya madrass i taktältet).

  /Linus

 3. Det stämmer Daniel, något riktigt program har vi inte i den bemärkelsen att vi har fasta punkter och klockslag. Det brukar inte fungera eftersom alla kommer på olika tider. Någon reser dit dagen innan och någon kommer till middagen på lördagen Stora delar av eftermiddagen och kvällen kommer vi att ägna till att planera kommande resor och det är ett tema som kan ta precis hur lång tid som helst. Det blir säkert en del tittande på de bilar som kommer också. Jag har inte helt klart för mig när Ola Ringdahl kommer, så vi får avvakta med att bestämma om han ska berätta om sina resor före eller efter maten.

  Mer planerat än så tänkte vi inte göra det. Se det som en vän-sammankomst mer än som ett möte med fasta punkter, dvs lite avslappnat och med möjlighet för improvisation beroende på önskemål och väder. Kul att du och din sambo kommer! Martin finns på campingen från fredagskvällen, njutandes i sitt nya taktält.

 4. Daniel Persson

  Tycker att informationen runt detta höstmöte är lite luddig . Runt kl 12 skriver Olof. Har ni inte planerat något typ av program för helgen tex vad som händer på Lördagen (föreläsare vid maten skrev Olof) samt Söndagen ifall det nu ska vara något som händer under dessa dagen .

  / Smedby

 5. Hej,

  Hittills har jag antecknat att följande kommer. Jag har inte hört att Carl kommer…
  Hur som helst, titta gärna igenom listan och återkom om jag missat någon? Det börjar bli bråttom för vi håller precis på att beställa mat.

  Johnny + Susanne Mellberg
  Linus Hjelm
  Olof Tegsjö + 4
  Daniel Persson
  Mattias Kristensen
  Klas Boëthius
  Fredrik Karlsson
  Gunnar Spånberger
  John Sax
  Branko Bralle Skarec + Lena
  Martin Karlsson + Helen Pålsson
  Daniel Rikkinen
  Dario Lipovsek
  Tone Tømta Olsen + Kjell
  Ola Ringdahl
  Jon Wiberg
  Thomas Norman
  Johan Hellman + Petra + Kasper
  Östen o Eva Brunnelöv
  Johan Gustavsson

 6. Hejsan allihopa,

  Skulle jag bara kunna få agera lite blåslampa ett ögonblick och be alla som tänker komma på höstmötet (som inte bokat än) att göra detta innan 1:a oktober?
  Det är för att vi ska veta hur många som kommer och underlätta beställningen av mat.
  Jättetack för detta och ha en fortsatt trevlig helg!

  Hälsningar
  Linus

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.