Rapport från 4 x 4 festivalen i Eksjö

Rapport från 4 x 4 festivalen i Eksjö

Posted by
|

Den 1-3 augusti genomfördes den första 4 x 4 festivalen i Eksjö. Det var många utställare på festivalområdet, tävlingar och offroad-körning till skogs för den som kände sig hågad att pröva bilens kapacitet – eller förarns kapacitet…

SWES ställde ut och berättade för alla intresserade om föreningen. Stort tack till Heinz och Caroline som ordnade med utställningsplats för SWES.

Nedan SWES-camp. Eva & Östens fina blå Toyota (som för övrigt är till salu) och Martins vita Toyota.

IMG_0152

Taktältet väckte stor förundran bland flera besökare. “Det kan väl aldrig hålla, när halva hänger utanför bilen…”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Martin gjorde ett försök i egen bil på att balansera på nedanstående tingest – och lyckas bäst av alla på hela festivalen!

IMG_1713

Anne Seel föreläser om sitt liv på motorcykel och om de tävlingar hon varit med i. I förgrunden syns den traktor som Olle Hemmingsson använde som trummaskin när han spelade jazz på kvällen.

IMG_1715

http://www.annieseel.com/

Caroline medverkar, tillsammans med Stig Blomqvist, i ett av fyra lag som tävlade på off-roadbana. I ett annat lag medverkade Jimmy Olsson från Rackartygarna. Den samme var en hejare på att köra motorcykel. Undertecknad hade ingen kunskap om varken Rackartygarna eller Jimmy och blev omedelbart idiotförklarad av barnen.

IMG_0098

Något att investera i för den som vunnit på lotto? 

IMG_0275

En mycket trevlig helg med många spännande möten. Om jag får drista mig till att lyfta fram en höjdpunkt så måste det bli föreläsningen med Annie Seel. Efter att ha hört om hennes skador ska jag aldrig mer klaga…

Ännu ett tack till Caroline och Heinz som gjorde vår närvaro möjlig.

Olof Tegsjö, ordförande

Comments

  1. Olof Tegsjö

    8 August, 2014

    Observera den trans-sexuella grävmaskinen. Vem hade kunnat ana det, om den inte valt att skylta med det… Men så var det Pride Stockholm samtidigt och jag kan ana att den hellre skulle varit där.

Add a comment

You must be logged in to comment.

Om SWES

SWES är en organisation vars mål är att föra samman människor med ett gemensamt intresse i resande, natur och äventyr – jorden runt. Föreningen ger medlemmarna ett forum för likasinnade där erfarenheter, genomförda projekt och framtida äventyr kan delas.

Varför SWES?

Målet med SWES är att stödja medlemmarna i deras mål att nå avlägsna platser i världen. Medlemmarna kan resa med båt eller bil, rida, paddla kanot, cykla eller gå och resans längd kan variera mellan 10 km eller 10.000 km. Resan ska genomföras utan resebyråer och resorna går ofta till områden som sällan eller aldrig besökts av turister.


Följ oss på: Facebook
Copyright © 2021 SWES
All rights reserved.

Bankgiro-nummer: 420-8948 Swish-nummer: 123 048 58 05 IBAN: SE9395000099601805164264 SWIFT/BIC: NDEASESS

Partners

Expedition_Store