Höstmöte 18-19 oktober 2014

Höstmöte 18-19 oktober 2014

Posted by
|

Den 18-19 oktober kör vi höstmöte. Platsen för mötet är (gissningsvis) en camping någon mil norr om Göteborg, inte mitt i Götet således, vilket bilden kan antyda. Om allt går i lås håller vi till på en camping med konferenslokal; en camping med möjlighet att bo i tält, taktält eller stuga, allt efter smak och plånbok. Gemensam middag och frukost, förstås.

På agendan står naturligtvis planering inför resa/resor 2015. Vi arbetar också på att arrangera en (eller flera) intressanta föreläsningar.

Stryk allt annat i kalendern denna helg. Mer info inom kort.

//Olof Tegsjö

Add a comment

You must be logged in to comment.

Om SWES

SWES är en organisation vars mål är att föra samman människor med ett gemensamt intresse i resande, natur och äventyr – jorden runt. Föreningen ger medlemmarna ett forum för likasinnade där erfarenheter, genomförda projekt och framtida äventyr kan delas.

Varför SWES?

Målet med SWES är att stödja medlemmarna i deras mål att nå avlägsna platser i världen. Medlemmarna kan resa med båt eller bil, rida, paddla kanot, cykla eller gå och resans längd kan variera mellan 10 km eller 10.000 km. Resan ska genomföras utan resebyråer och resorna går ofta till områden som sällan eller aldrig besökts av turister.


Följ oss på: Facebook
Copyright © 2021 SWES
All rights reserved.

Bankgiro-nummer: 420-8948 Swish-nummer: 123 048 58 05 IBAN: SE9395000099601805164264 SWIFT/BIC: NDEASESS

Partners

Expedition_Store