SWES News Archive

Vårträff High Chaparal 2013

Posted by
|

Den 1/6 till 2/6 arrangerar vi SWES vårträff. Vi har valt att förlägga denna träff till High Chaparral i samband med ”Husbildsdagarna” som arrangeras där samma helg.

Programmet är i skrivande stund inte klart, men kommer inom kort. Vår önskan är att kunna samla så många SWESare som möjligt för att prata om kommande resor, skryta om genomförda resor, diskutera föreningens framtid, visa bilder och förhoppningsvis också se på en färdig hemsida. Vi kommer också att arbeta med att på plats värva nya ressugna medlemmar.

Anmälan för boende görs via följande hemsida: http://husbilsdagarna.info. Som framgår av hemsidan kostar det 700 kr för campingplats fredag till söndag, vilket inkluderar campingplats med el och inträde för 2 vuxna och 2 barn till High Chaparall, för den som är hågad att se på indianer och cowboys.

Det ska också vara fullt möjligt att hyra stuga eller hotellrum utan att betala avgiften för husbilsdagarna, för den som så önskar. Detta görs på http://www.highchaparral.se/sv/boende/. Det är förstås inte husbilsdagarna som är den stora händelsen den helgen utan SWES vårmöte! J

Parallellt önskar vi att ni även anmäler att ni tänker komma till: karlsson@swes.se

Det är flera aktiviteter i anslutning till husbilsdagarna. Vi har dock ambitionen att ha en egen agenda delar av helgen – Martin kommer att komma med närmare information om detta.

Mer info kommer således. Vi hoppas nu att ni kastar er över Outlook och anmäler er bums.

Väl mött!

Olof Tegsjö

Ordförande SWES

Helgens träff blev en uppskattad av både stora och små.

IMG_8003 IMG_8028

bild 4

  • : Den 1/6 till 2/6 arrangerar vi SWES vårträff. Vi har valt att förlägga denna träff till High Chaparral i samband med ”Husbildsdagarna” som arrangeras där samma helg. Är du ej medlem i SWES men tycker detta låter intressant så är du välkommen att delta. Kontakta då Karlsson@swes.se alt tegsjo@swes.se
  • : 13.828697204589844
  • : 57.261036864805796

Add a comment

You must be logged in to comment.

Om SWES

SWES är en organisation vars mål är att föra samman människor med ett gemensamt intresse i resande, natur och äventyr – jorden runt. Föreningen ger medlemmarna ett forum för likasinnade där erfarenheter, genomförda projekt och framtida äventyr kan delas.

Varför SWES?

Målet med SWES är att stödja medlemmarna i deras mål att nå avlägsna platser i världen. Medlemmarna kan resa med båt eller bil, rida, paddla kanot, cykla eller gå och resans längd kan variera mellan 10 km eller 10.000 km. Resan ska genomföras utan resebyråer och resorna går ofta till områden som sällan eller aldrig besökts av turister.


Följ oss på: Facebook
Copyright © 2021 SWES
All rights reserved.

Bankgiro-nummer: 420-8948 Swish-nummer: 123 048 58 05 IBAN: SE9395000099601805164264 SWIFT/BIC: NDEASESS

Partners

Expedition_Store