Vårträff High Chaparal 2013

Den 1/6 till 2/6 arrangerar vi SWES vårträff. Vi har valt att förlägga denna träff till High Chaparral i samband med ”Husbildsdagarna” som arrangeras där samma helg.

Programmet är i skrivande stund inte klart, men kommer inom kort. Vår önskan är att kunna samla så många SWESare som möjligt för att prata om kommande resor, skryta om genomförda resor, diskutera föreningens framtid, visa bilder och förhoppningsvis också se på en färdig hemsida. Vi kommer också att arbeta med att på plats värva nya ressugna medlemmar.

Anmälan för boende görs via följande hemsida: http://husbilsdagarna.info. Som framgår av hemsidan kostar det 700 kr för campingplats fredag till söndag, vilket inkluderar campingplats med el och inträde för 2 vuxna och 2 barn till High Chaparall, för den som är hågad att se på indianer och cowboys.

Det ska också vara fullt möjligt att hyra stuga eller hotellrum utan att betala avgiften för husbilsdagarna, för den som så önskar. Detta görs på http://www.highchaparral.se/sv/boende/. Det är förstås inte husbilsdagarna som är den stora händelsen den helgen utan SWES vårmöte! J

Parallellt önskar vi att ni även anmäler att ni tänker komma till: karlsson@swes.se

Det är flera aktiviteter i anslutning till husbilsdagarna. Vi har dock ambitionen att ha en egen agenda delar av helgen – Martin kommer att komma med närmare information om detta.

Mer info kommer således. Vi hoppas nu att ni kastar er över Outlook och anmäler er bums.

Väl mött!

Olof Tegsjö

Ordförande SWES

Helgens träff blev en uppskattad av både stora och små.

IMG_8003 IMG_8028

bild 4

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.