Swedish Expedition Society

Belarus – Vitryssland

Posted by
|

VitrysslandMILIT_RGREJ__14_ VitrysslandMILIT_RGREJ__36_

Private invitation enabled us this time to explore the vast nature reserves with bears and vicents.  The tour gave us a priviliged inside and detailed experience of the difficult political situation of the surpressed population in this last dictatorship in Europe.

Photo shows weapons museum just west of Minsk where we tried out various AK4’s and other weapons.

Performed by:  Spencer Holms & Co.

Transport:  Land Rover Discovery III HSE TdV6

  • : Private invitation enabled us this time to explore the vast nature reserves with bears and vicents. The tour gave us a priviliged inside and detailed experience of the difficult political situation of the surpressed population in this last dictatorship in Europe.
  • : 28.212890625
  • : 53.12040528310657

Add a comment

You must be logged in to comment.

Om SWES

SWES är en organisation vars mål är att föra samman människor med ett gemensamt intresse i resande, natur och äventyr – jorden runt. Föreningen ger medlemmarna ett forum för likasinnade där erfarenheter, genomförda projekt och framtida äventyr kan delas.

Varför SWES?

Målet med SWES är att stödja medlemmarna i deras mål att nå avlägsna platser i världen. Medlemmarna kan resa med båt eller bil, rida, paddla kanot, cykla eller gå och resans längd kan variera mellan 10 km eller 10.000 km. Resan ska genomföras utan resebyråer och resorna går ofta till områden som sällan eller aldrig besökts av turister.


Följ oss på: Facebook
Copyright © 2021 SWES
All rights reserved.

Bankgiro-nummer: 420-8948 Swish-nummer: 123 048 58 05 IBAN: SE9395000099601805164264 SWIFT/BIC: NDEASESS

Partners

Expedition_Store