Swedish Expedition Society

Discounts

Svenska expeditionssällskapet strävar efter samarbete med företag som kan gynna genomförande av expeditioner. Målsättningen är att medlemmarna, genom medlemskap i SWES, ska kunna erbjudas rabatter på olika produkter som direkt eller indirekt lan kopplas till genomförande av expeditioner. Det kan vara vildmarksutrustning, men också byggmaterial eller biljetter. Exempel på företag som idag har ett sådant samarbete med SWES ses nedan.

Är du företagare och vill inleda ett samarbete med SWES så är du välkommen att höra av dig genom att klicka här.

Idag samarbetar SWES med

Batteriexpressen

batteriexperten.il

ITAB Outdoor

BOafICuQ

Swedol

Swedol_logo_original

samt

Stena Line och Viking line

Om SWES

SWES är en organisation vars mål är att föra samman människor med ett gemensamt intresse i resande, natur och äventyr – jorden runt. Föreningen ger medlemmarna ett forum för likasinnade där erfarenheter, genomförda projekt och framtida äventyr kan delas.

Varför SWES?

Målet med SWES är att stödja medlemmarna i deras mål att nå avlägsna platser i världen. Medlemmarna kan resa med båt eller bil, rida, paddla kanot, cykla eller gå och resans längd kan variera mellan 10 km eller 10.000 km. Resan ska genomföras utan resebyråer och resorna går ofta till områden som sällan eller aldrig besökts av turister.


Följ oss på: Facebook
Copyright © 2016 SWES
All rights reserved.

WebAdmin:
Olof Tegsjö
Marcus Behrens

ForumAdmin:
Fredrik Karlsson
Henrik Göransson

Partners

Expedition_Store